Afrim Berisha, i ati i Alvin foli për takimin e parë me Alvinin në Siri.

“Ishte një emocion i fortë. Me tha më merr me vete.

Kur u desh të largohesha e ta lija aty, Alvin mendoi se do ta lija aty dhe s’do të kthehesha më.

Ambasadori më tha që djali do të dalë. Aty sikur më pre shpresa.

Nuk isha i bindur që po dola aty pa Alvin nuk do të mund të hyja prap- tha Afrim Berisha.

Afrimi tregoi se Alvin ka marrë edhe plagë të tjera gjatë luftës në Siri. Përveç themrës stë i plagosur edhe tek kofshët.

Do bëj analiza për të parë nëse shëndeti i tij ëstë në rregull.

Kur Alvin e pa që ia shikova plagët u vu në siklet- tha Afrim Berisha në emisionin “Open”.

Comments are closed.