Pjestarët e policisë nga Sektori për punë të Brendëshme Tetovë, dje rreth orës 18 e 35 minuta, në rrugën e ,,Lubotenit,, në Tetovë, kanë arrestuar 23 vjeçarin B.H., i cili ka qenë i dënuar burg, për shkak se ka kryer vepër penale ,, Prodhim i paautorizuar dhe lëshim në përdorim i drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekusorëve informon Ts.mk,.
Menjëherë pas arrestimit, i njëjti është dorëzuar në burgun e Tetovës, për vuajtje të dënimit .

Loading...
Global