Policia e Tetovës konfirmoi se të enjten rreth orës 14.00 në rrugën ,,Vëllezërit Gjinovski,, në Gostivar, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Stacioni policorë Gostivar, kanë arrestuar 34-vjeçarin E.A. nga Gostivari, i cili është dënuar me burg për arsye se ka kryer më shumë vjedhje, në rajonin më të gjërë të Gostivarit informon Tetova sot.
I njëjti është dërguar dhe dorëzuar në burgun e Tetovës, për vuajtjen e dënimit.Tetova sot

Loading...