Mbrëmë (7-nëntor) rreth orës 01.00, pjestarët e policisë nga Sektori për Punë të Brendshme Tetovë-Zyra e jashtme për punë kriminalistike Gostivar, në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të kyçjes së Negotinës, kanë privuar nga liria 32-vjeçarin I.Ç. nga Palçishti i Poshtëm dhe 31-vjeçarin F.R. nga Bogovina, për arsye se gjatë kontrollit të kryer tek ata është gjetur kokainë informon Ts.mk .
Në SPB Tetovë thonë se pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tyre do të përgaditet edhe parashtresa adekuate.Ts.mk