Pjestarët e policisë nga Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë, mbrëmë (7-nëntor) rreth orës 21
e 35 minuta, në një objekt hotelerik në rrugën ,,Strasho Pinxhur,, në Tetovë, në të cilin është
realizuar aksion kontrollues, kanë arestuar 24- vjeçarin A.S. dhe 30-vjeçarin A.D. të dy nga fshati
Poroj i Tetovës. Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre tek personi A.S. policia ka gjetur thikë, kurse personi A.D. nuk ka poseduar asnjë dokumenti identifikimi.
Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tyre do të përgaditen parashtresa adekuate.

Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M162740ScriptRootC217610")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M162740ScriptRootC217610");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=217610;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/t/e/tetovasot.com.217610.js?t="+D.getUTCFullYear()+D.getUTCMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})();
Global