Pas 5 vitesh në një kamp lufte nw Siri vogëlushi Alvin Berisha është bashkuar me babain dhe motrat.

Ndërkohë që lajmi ka bërë jehonë në mediat italiane, është zbardhur dëshmia e vogëlushtit Alvvin Berisha pas shpëtimit nga kampit i AlHolit në Siri.

11-vjeçari shqiptar është marrë në pyetje në Itali, ndërkohë që ka treguar edhe mënyrën e jetësës brenda kampit të Isis.

“Mami vishej si ninxha. Në Siri na mësonin të luftonim. Qëllonin shpesh me armë dhe donin të bëhesha ushtar. Më detyronin të flisja vetëm arabisht. Nuk më linin që të shkoja në shkollë.”– është shprehur vogëlushi.