Nënkryetari LSDM-së Muhamed Zekiri mbrëmë në emisionin Click Plus tha se gabimin më të madh që ka bërë LSDM-ja është përkrahja që i ka dhënë BDI-së në zgjedhjet e kaluara lokale dhe se nuk e dëshiron më BDInë në koalicion.

“Për zgjedhjet lokale, unë thash, gabimi më i madh i LSDM-së dhe që i kemi dëshpëruar një pjesë të votuesve shqiptarë të LSDM-së, është pikërisht ndihma që i kemi dhënë BDI-së, në zgjedhjet lokale, dhe dua t’i rikujtoj qytetarët, unë edhe publikisht kam qenë kundër dhe e dinë që një ditë para zgjedhjeve lokale”, u shpreh Muhamed Zekiri.

Por lideri i BDI-së Ali Ahmeti tha se Zekiri nuk është përfaqësues legjitim i politikave të LSDM-së.

“Muhamed Zeqiri mendoj qe nuk është përfaqësues legjitim i politikave të LSDM-së. Koalicioni funksionon. Raportet e mira dhe të qëndrueshme janë mes kryetarit të LSDM-së Zoran Zaev dhe liderit të BDI-së si dhe organeve të partisë. Funksionojmë në kuadër të normalitetit. Sigurisht që dallime mund të ketë edhe për csjtje të ndryshme në parim , por në substancë gjërat shkojnë në drejtim të duhur”, deklaroi kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti.

Loading...