Po ktheheshin nga një festë me makinë. Por për njërën nga pasagjeret që gjendej në të, ishte nata e fundit e jetës.

Si pasojë e daljes nga rruga të veturës, 21 vjeçarja nga Davidovci i Shtimes nuk i përballoi lëndimet dhe vdiq. Media ishte tek vendi i aksidentit, derisa ka siguruar edhe pamjet e një kamere të sigurisë, e të cilat janë të rnëda dhe nuk preferohen për persona të ndjeshëm.

Loading...