Kantautori i njohur Dr. Flori, ndërroi jetë pesë vite më parë, duke lënë përherë të pikëlluar familjen, miqtë dhe gjithë publikun.

Edhe pse tashmë kanë kaluar disa vite, këngëtari i ndjerë ka lënë gjurmë të mëdha në artin shqiptar përmes këngëve të bukura që ka krijuar ndër vite.

T mobile In article 1

Dhe në përvjetorin e vdekjes, miku i tij i grupit “WSF”, Landi Hysi, ka publikuar një fotografi të tij në Instagram, përmes së cilës i bën një dedikim mjaft prekës.