Pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë, mbrëmë  rreth orës 03.00, e kanë arrestuar 32-vjeçarin A.B. nga fshati  Çellopek i Tetovës, i cili në Spitalin klinik të Tetovës, në gjendje të alkoolizuar, ka prishur rendin dhe qetësinë publike, me bërtitje, përleshje verbale dhe sjellje të pa hijshme.

Rasti është duke u zbardhur dhe kundër personit A.B. do të pasoj edhe parashtresë adekuate.

Loading...