Letra nr.1

Është koha që jeta juaj të bëhet më e lehtë. Është koha për të ecur në rrugën e hirit hyjnor me besim, thjeshtësi dhe pranim. Nuk është e nevojshme të përpiqeni të merrni diçka. Ju mund të veproni me mirësi pa bashkëngjitje dhe besim, në mënyrë që gjithçka të jetë ashtu siç duhet. Ligji i efikasitetit na inkurajon të punojmë me zgjuarsi, por jo gjithmonë në vështirësi.

Është si të mësosh të lejosh një valë të të çojë në breg, në vend që të notosh gjithë kohën vetëm, apo edhe kundër një rryme që do ta vështirësonte udhëtimin. Kështu që ju duhet të mësoni të dëgjoni universin tuaj. Ndonjëherë dëshironi të vazhdoni, por njohuritë tuaja intuitive do t’ju ndihmojnë të relaksoheni. Ligji i efikasitetit ndonjëherë njihet edhe si rruga e rezistencës. Ne duhet të gjejmë fuqinë që vjen kur lëshojmë dhe besojmë, sepse universi e di se çfarë bën! Besoni tani. Besoni se gjithçka do të vijë në kohën e duhur.

Letra nr. 2

Kur meditoni, qëndroni besnik ndaj asaj që ju frymëzon dhe ju ndihmon të bëheni më të fuqishëm. Ju jeni këtu për të jetuar jetën tuaj, për të qenë të vërtetë me atë që është e rëndësishme për ju.

Çfarë ju motivon dhe ju frymëzon? Nuk është ajo që duket e mundur ose praktike, por ajo që është e vërtetë. Ne jemi më të fortë kur dëgjojmë sinqerisht zemrat tona. Kur duam të jemi ajo që jemi, universi e ka më të lehtë të na udhëzojë. Kur mësoni dhe pranoni se kush jeni vërtet, filloni të keni një dridhje më të fortë. Universi është shumë bujar, sigurisht mbështetës dhe i dashur, kështu që do t’ju ofrojë gjithçka që ju nevojitet për t’i realizuar ëndrrat tuaja!

Letra nr. 3

Me këtë letër ju merrni një paralajmërim hyjnor se ka pastrim karmik në jetën tuaj, përmes kombinimit të përpjekjeve tuaja dhe hirit shpirtëror të Hyjnores. Është koha për të shëruar plagët e vjetra një herë e përgjithmonë! Karma nuk është një ndëshkim. Karma është plani mësimor i shpirtit tonë për këtë jetë, transferuar nga jeta e kaluar. Kjo është mënyra se si ne zhvillojmë shpirtin tonë, ndonjëherë përmes sfidave dhe nganjëherë përmes bekimeve