Tuna Sejdi është shfaqur joshëse në fotosesionin e ri.

Këngëtarja shqiptare, Tuna Sejdi, i ka theksuar format e përkryera trupore në veshjen e ngushtë

Fotografia është shkëputur nga fotosesioni i saj më i ri, aty ku Tuna përveç elegante në të zezë duket tejet seksi.

Tash kur djali i saj dhe Patrisit, Tiani, është rritur, Tuna përveç me projekte muzikore po qëndron pranë fansave edhe me postimin e fotografive të ndryshme,

Bazuar në komentet pozitive shihet ajo u ka munguar atyre.