Përshkruan trendin seksual i cilin fetishistët e rinj lehtë mund ta praktikojnë

CFNM-ja dhe CMFM-ja tingëllojnë paksa çuditshëm, mirëpo në të vërtetë është akronimi nga “Clothed Female Naked Male“, përkatësisht “Clothed Male Naked Female” – në përkthim: Femra e veshur – mashkulli lakuriq”, ose “Femra lakuriq, mashkulli i veshur”.

Në lojën CFNM/CMNF nënkuptohen dy njerëz, ndërsa segmenti i domosdoshëm janë rrobat të cilat i keni të veshura.

Në formën e zgjeruar CFMN-ja (femra e veshur, mashkulli lakuriq) femra është ajo e cila thënë troç bart pantallona. Mashkulli zhvishet tërësisht, ndërsa femra qëndron plotësisht e veshur.

Kjo tingëllon paksa jopraktike për lojën e dashurisë, mirëpo vetë akti seksual me atë rast është në vend të dytë.

Fjala është për fetishin në të cilin janë ndarë rolet, përkatësisht sillet krejt rreth forcës.

Femra e cila mban veshur rrobat në veten e vet njëherësh ka edhe forcë, derisa mashkulli lakuriq është lakuriqësuar pikërisht në tri mënyra: i lakuriqësuar, i lënduar dhe i nënshtruar.

Femra e veshur ka gjithë forcën dhe çdo gjë i është e lejuar, andaj mund të luajë në mënyra të ndryshme.

Nëse ndiheni dominues sot dhe e dini çfarë dëshironi, merrni gjërat në duart tuaja.