Mbrëmë pesëmbëdhjetë minuta pas mesnate, pjestarë të policisë nga Sektori për punë të brendshme-Tetovë, kanë privuar nga liria 19-vjeçarin J.G. dhe një 17-vjeçar nga Tetova, të cilët rreth orës 23 në rrugën ,,Ivo Lola Ribar,,  në Tetovë, së pari i kanë kërkuar para 18-vjeçarit R.S. nga Tetova, dhe më pas e kanë sulmuar fizikisht dhe i’a kanë marrur celularin.

Të njëjtit janë mbajtur në Stacionin Policorë-Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...