Edhe pse sezoni veror ka përfunduar, Tayna vazhdon të jetë e angazhuar.

Reperja mbrëmë ka mbajtur koncertin e radhës në Tiranë ku edhe u mirëprit dhe krijoj atmosferë fantastike atje.

Rep-artistja më e suksesshme në vend pas përfundimit të performancës nuk e ka lënë anash as publikimin e imazheve provokuese nga shtrati.

Tayna edhe përkundër lodhjes dukej e relaksuar dhe në formë të mirë, teksa e veshur në një robdishan zbuloj këmbët seksi.

Kujtojmë që Tayna është drejt finalizimit të projektit të ri muzikor i cili pritet të publikohet së shpejti.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...