Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot rreth orës 22:00 në afërsi të Tregut të Gjelbër, ku një person i moshës së mesme diku rreth 40 vjet ka dhunuar në sy të të gjithëve një vajzë të re që mendohet të jetë afër 20 vjet shkruan Pa Censurë.

Vajza e etnitetit maqedonas është munduar që të bëjë rezistencë dhunuesit por, i njëjti me forcë vazhdimisht e ka sulmuar.

Kalimtarët e rastit kanë lajmëruar policinë, e cila për disa minuta ka arritur në vendngjarje dhe ka arre*stuar dhu*nuesin!

Deri më tani policia nuk ka dalë me njoftim për rastin.

Lajmi në përditësim…

Për më tepër shikoni videot:

Loading...