Kur është më me rëndësi ne jemi me numër më të madh, kur është më serioze jemi të bashkuar dhe këtë do ta dëshmojmë sërish, theksoi zëvendëskryetarja e LSDM-së, Radmilla Shekerinska në tribunën civile në Strugë.

“Ekziston një mesazh shumë i qartë dhe i rëndësishmi, ne i plotësuam detyrat tona, Bashkimi Evropian bëri gabim historik. Dhe ky është mesazhi i dërguar nga përfaqësuesit më të lartë të Unionit. Kemi shkuar në Bruksel me fytyrë të pastër dhe një listë shumë të gjatë të obligimeve të përmbushura. Tërë ajo që varej nga ne është përmbushur. Zhgënjimi i qytetarëve është i kuptueshëm, por një gjë mbetet e qartë: ajo që ndodhi na bën më të fortë, na bën më të sigurt se jemi në rrugën e duhur dhe se do të fitojmë. Për këtë arsye nga Struga dërgojmë porosi se besojmë në vendit tonë dhe njerëzit tonë. Jemi të gatshëm Besojmë se njerëzit tanë do ta sjellin vendimin e duhura në zgjedhje të shpejta për të vazhduar në rrugën e duhur” theksoi , Shekerinska.