Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra”  dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë dhe përfaqësim të mëtutjeshëm Prokuroria Publike e Republikës së Maqedonisë së Veriut.