Aktorja e njohur Scarlett Johansson, ka thënë se është e lumtur me jetën e saj pas fejesës me komedianin, Colin Jost.

Ajo këtë e tha në një intervistë për Elle.

T mobile In article 1

“Unë jam, sigurisht, shumë e lumtur dhe e përmbushur në jetën time personale, por jam në gjendje të hyj në pjesë të ndryshme të historisë sime dhe të tregoj si arrita këtu. Është gjithçka e vlefshme”, ka thënë Johansson.