Dje (9-tetor) rreth 16 e 10 minuta, 38-vjeçari A.I. nga fshati Tenovë e Tetovës, ka denoncuar se disa minuta më herët, në oborin e shkollës 46-vjeçari D.D. nga i njëjti fshat e ka sulmuar fizikisht.

Merren masat për zbardhjen e plotë të rastit dhe kundër personit D.D. do të pasojë parashtresë adekuate.

Loading...