Rita Ora është nga këngëtaret më të pëlqyera jo vetëm në Shqipëri e Kosovë, por edhe në kufijtë ndërkombëtarë.

Këngëtarja me prejardhje nga Prishtina, një pjesë të fundjavës e ka kaluar me një fanse në një sallë sportive ku kanë bërë joga, ajo e ndau madje edhe një foto me të.

Rita ka qenë mjaft aktive edhe këtë verë me koncerte dhe festivale të ndryshme, krahas saj ajo ka punuar edhe disa këngë e fundit është ‘Ritual’.

Image