Një prej shtëpive më të shkëlqyera të Anglisë, një rezidencë Tudor me lidhje me disa aktorë të famshëm, është shitur në ankand për afër 1.8 milionë $.

Një numër i thesareve brenda Shtëpisë Athelhampton 8.5 milionë $ në Dorset shkoi nën çekiç në një ankand të cilësuar si një nga shitjet më të mira të shtëpive të vendit për një gjeneratë.

Artikujt përfshinin pjesë të artit të shkëlqyeshëm, mobile, skulptura, piktura dhe qilima të cilat janë grumbulluar nga tre breza të familjes Cooke.

Pronarët e larguar Patrick dhe Andrea Cooke kanë shitur rezidencën, por nuk ishin në gjendje të merrnin me vete qindra trashëgimi në pronën e tyre të re.

Kjo shtëpi bashkë me objektet e saj të rralla në brendësi është bërë një atraksion i mrekullueshëm për shumë regjisorë që kanë realizuar disa filma të rëndësishëm në të.

Prona u ble fillimisht nga Robert Victor Cookie në vitet 1950 me qëllim që të strehojë koleksionin e tij të mobileve angleze.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...