“Është si një baba për mua”, kështu i nis fjalët e tij Paul Pogba kur pyetet për trajnerin e Francës, Didier Deschamps.

Mesfushori duket mjaft i lidhur me numrin një të stolit të “Gjelave” dhe në një intervistë të dhënë së fundmi, ka folur shumë fjalë të mirë për të.

“Është si një baba për mua, kështu e shoh unë Deschamps. Kam shumë respekt për të dhe gjithmonë e dëgjoj. Ai më ka bërë njeri”, përfundon fjalët e tij ylli i Manchester United.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...