Shpesh ne shikojmë moment egërsie në botën e gjallë.

Një merimangë që ushqehet me një insekt, një luan që ushqehet me një dre por a e keni menduar ndonjëherë një luftë të tillë për mbijetesë në mikroskop.

Po, ekziston!

Dhe videoja është realizuar nga disa studiues të cilët kanë filmuar momentin kur një hidër gllabëron një polip.

Janë të me zi dallueshme këto baktere. Dhe madje edhe transparente, pamjet e rralla mund t’i shikoni në këtë video.