Klea Bushi dhe Eriona Sejdiu, njëra bjonde e tjetra brune janë përfaqësueset e Shqipërisë dhe Kosovës në ‘Miss Globe’.

Image

Klea Bushi e cila përfaqëson Shqipërinë është nga Tirana dhe prej 22 vitesh ka jetuar në Itali.

Ajo ka fituar edhe “Miss Pavarësia” mes vajzave të diasporës.

Image

Ndërsa Eriona Sejdiu përfaqëson Kosovën. 19-vjeçarja studion shkencat juridike në Prishtinë dhe mes tjerash ka qenë aktive në disa projekte televizive.

Së fundmi vajzat kanë bërë edhe një set të përbashkët fotografik ku në pah tregojnë nacionalitetin e tyre me anë të flamurëve.

Image