Të shkosh dhe të vizitosh kërpudhat magjike është një udhëtim më vete. Bëhet fjalë për një kanion që duket si një kapak i madh kërpudhe ku ka një rrjedhje të vazhdueshme të kaskadave të ujit nëpër sipërfaqen e tij, duke formuar një pishinë uji poshtë saj.

Kjo mrekulli natyrore mahnitëse ndodhet jashtë qytetit Cabarete në Republikën Dominikane.

Për të mbërritur deri në këtë destinacion interesant ju duhet të kaloni dhe lundroni në ujë dhe të shkoni nëpër xhungël për të arritur në Kërpudhën Magjike, duke hasur disa peizazhe mahnitëse gjatë rrugës.

Aventura është ndër më të mrekullueshmet dhe mënyra më e mirë për të kaluar një ditë ndryshe nga të tjerat, të veçantë dhe për t’u kujtuar.