Moosa Nsubuga u rrit me kulturën e të ndihmuarit të njerëzve.

Londinezit, pasi u konvertua në mysliman, besimi i tij i dha një lidhje të fortë me bamirësinë dhe ndihmën e njerëzve të varfër.

Moosa vendosi që zhvillonte një projekt të vogël së bashku me miqtë e tij duke i dhuruar atlete të markave të famshme adoleshentëve të rrezikuar nga dhuna e bandave dhe abuzimi me drogën si edhe të pastrehëve.

Ai dhe ekipi i tij dhuruan atleteve të cilësisë së lartë të markave si Gucci, Adidas dhe Nike.

Ata arrijnë të shpërndajnë rreth 170 palë këpucë me një vlerë rreth 14,450 paund çdo muaj.

Loading...