Ky është momenti dramatik kur një veturë nuk respektoi shenjën e kuqe në semafor dhe shkaktoi një aksident, transmeton Gazeta Express.

Aksidenti ishte aq i rëndë sa që njëra nga vetuarat është rrotulluar fare nga impakti i rëndë. Gjatë rënies kjo veturë u përplas edhe me një veturë tjetër në anën e kundërt të rrugës.

Ngajrja ka ndodhur në qytetin e Toënsville në SHBA.

Këto janë pamjet e huazuara nga mediumi Daily Mail: