Themeluesi dhe bashkëpunëtori i përgjithshëm i Salesforce, Marc Benioff, ka bërë thirrje që Facebook të ndalet.

Ai gjatë një interviste në CNN, e kritikoi gjigantin e mediave sociale, Facebookun.

Benioff e mori shembull vendimin e fundit të Facebook, ku e drejtoi Trump fushatën e tij që përmbante lajme të rreme për Ukrainën dhe familjen Biden.

Ai poashtu ceki Rusinë, e cila ndërhyri në zgjedhjet e vitit 2016.

Facebook, sipas tij, ishte “cigarja e re”.

Benioff është emri i vetëm i madh që ka thirrur për shpërbërjen e Facebook, me senatorin demokrat Elizabeth Ëarren dhe bashkëpunëtorin e Facebook Chris Hughes.