VMRO-DPMNE është kundër heqjes së kuotave për ilaçe. LSDM vendos probleme dekadash.

VMRO-DPMNE, e bllokuar në mungesën e ideve është kundër çdo mase që e lehtëson jetën e qytetarëve dhe i zgjidh problemet shumëvjeçare.

Përmes anëtarit të Komitetit Ekzekutiv Igor Nikollov dhe qëndrimet e tij në emisionin debatues, VMRO-DPMNE porositi heqjen e kuotave për ilaçet në farmacitë dhe nxit dhunë ndaj mjekëve.

Me heqjen e kuotave për ilaçe në farmaci zgjidhet problemi shumëvjeçar me mungesën e ilaçeve dhe iu jepet fund turmave dhe nervozizmit në farmaci dhe ordinanca.

LSDM, si parti e përgjegjëse, vazhdon me zbatimin e masave dhe politikave që e përmirësojnë jetën e qytetarëve dhe e avancojnë sistemin e mbrojtjes shëndetësore.

Qendra për Komunikime me Opinionin të LSDM-së