Modelja shqiptare në Amerikë ka vazhduar me fotografi tepër seksi në rrjetet sociale

Ajo ka postuar një foto në Instagram ku shihet vetëm në sutjena e ku paraqet gjoksin e saj seksi.

Lorena për momentin është njëra prej modeleve më të kërkuara në SHBA dhe ajo është vazhdimisht e angazhuar nëpër sfilata dhe fotosesione të ndryshme.

Por, foto e fundit është tepër e nxehtë derisa gjoksi vetëm sa nuk i shpërthen dhe mezi ia mbajnë sutjenat.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...