Polonia është duke e mposhtur 2-0 Letoninë.

Është sulmuesi i Byaern Munich, Robert Lewandowski, ai që po shkëlqen për Poloninë.

Ai realizoi dy herë brenda katër minutave, në atë të 9-të dhe 13-të, për rezultatin 2-0.