Kryeshefi ekzekutiv i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Enis Halimi, ka bërë të ditur se sot gjatë procesit të verifikimit të fletëvotimeve që kanë ardhur nga jashtë vendit, është raportuar për një kundërmim që ka ndodhur.

Ai ka thënë se tani autoritetet përgjegjëse janë duke u marrë me këtë rast dhe se KQZ mbetet e përkushtuar në ruajtjen e integritetit të procesit zgjedhor.