Një kompani mjaft serioze nga Kosova “Ulpiana Aviation” ka hapur konkurs për punësimin e stjuardëve dhe stjuardesave nga Kosova dhe rajoni me kushte mjaft të volitshme të punës ndërkohë që në konkurs ka bërë publike edhe kushtet të cilat i kërkon për punësimin e të rinjëve.

Ulpiana aviation ju fton të dërgoni aplikacionet tuaja në bazë të kritereve dhe kualifikimeve si vijojnë më poshtë:
Kualifikimet:

 • Mashkull/Femër, mosha 21-30 vjec
 • Gjatësia minimale: 165-188cm, në proporcion me peshën trupore
 • Arsimimi minimal, diplomë e shkollës së mesme
 • Të zotërojë rrjedhshëm në shkrim e lexim gjuhën angleze dhe shqipe
 • Eksperienca e ngjajshme ka përparësi
 • Të jetë i përgjegjshëm dhe fleksibil
 • Të jetë i gatshëm të zgjidh problem dhe të merr vendime të shpejta në të mirë të ekipit dhe vizitorëve
 • Eksperienca në shërbim ndaj klientit
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikative
 • Të kenë pasaportë të vlefshme
 • Baza në Prishtinë.

CV-të me foto të plotë dërgoni në:
Email: [email protected] deri më 25 tetor 2019
Ju mirëpresim

Loading...