Ka shumë hapësira urbane në botë që janë planifikuar në mënyrë unike dhe që i lënë njerëzit pa fjalë.

Me ndihmën e satelitëve dhe fotografisë nga ajëri, ne kemi aftësinë të shohim me kujdes ndërtesat në zona të caktuara dhe madje edhe ato që duken vërtet unike e madje si nga një planet tjetër.

Një vend që ofron pamje të tilla tërheqëse është Brøndby Haveby ose qyteti i Brøndby Garden.

E vendosur jashtë Kopenhagenit, Danimarkë, ky ‘qytet kopsht’ është një vend i shumë kopshteve të komunitetit që njihen për rregullin e tyre unik dhe formën rrethore.

Shtëpitë në Brøndby Haveby kanë oborre të mëdha që sigurojnë një tërheqje të shëndetshme dhe të vlefshme nga qyteti i zhurmshëm dhe me popullsi të dendur dhe gjithashtu duke dhënë mundësinë për të kënaqur të gjitë ata njerëz që kanë pasion dhe hobi të veçantë bimët.