Kim dhe Kourtney Kardashian kanë vizituar Presidentin e Armenisë, Armen Sarkissian dhe bashkëshorten e tij, Nouneh Sarkissian për darëk në pallatin presidencial të mërkurën.

Vizita e tyre erdhi një ditë pasi ato vvendosën lule në Kompleksin memorial në Yerevan për viktimat e gjenocidit të 1915 ku humbën jetën afër 1.5 milionë njerëz