Khloe Kardashian i ka treguar Tristan Thomson se çfarë ka humbur ai…derisa foto e saj është mbushur me komente në Intagram

Khloe Kardashian i ka treguar ish të dashurit të saj Tristan Thomson çfarë ka humbur derisa në një post të saj të enjten ka treguar format e saj.

35 vjeçarja është adhuruese e veshjeve me ngjyra të kafshëve dhe kësaj radhe ka pasur një të tillë me lëkurë si të leopardit që vije nga linja e saj e modës, “Good American”.

Sirena dhe ylli i basketbollit u ndanë në shkurt pasi që ai “e tradhtoi” atë me Jordyn Woods.

Ai prej asaj kohë është përpjekur të bashkohet me yllin madje i lë asaj edhe mesazhe seksi në faqen e saj në Instagram, por ajo nuk duket se do t’i jep atij kënaqësinë për të shkuar në prehrin e tij.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...