Një bandë me ketra duket se duan t’i tregojnë një fotografi se si duhet të bëhet një foto ndërsa ata shkojnë pas lenteve të një aparati fotografik në një park në Londër.

Fotografitë e adhurueshme kapin krijesat që vendosin putrat e tyre në pajisje pasi disa pëllumba kuriozë duket se veprojnë si subjektet e tyre të fotografisë.

Fotografi Jeff Moore, 48 vjeç, po testonte një kamerë të vjetër të filmit në Bunhill Memorial Park dhe Xhennete për ta përdorur në studion e tij në dhomën e errët.

Ai e kishte vendosur aparatin në tokë për të kapur ketrat, por krijesat vendosën të merrnin përsipër vetë këtë mjeshtëri.

Ai tha: ‘Unë dhe shoku im kemi një aparat. Ne bëjmë kurse të fotografisë që mësojnë njerëzit se si të shkrepin foto dhe si të përpunojnë filmin.

‘Ju mendoni se ketrat në Parkun e St James janë miqësorë, për t’u bindur vetëm duhet t’i shihni këto ketra.’

Megjithëse ata u përpoqën, Z. Moore tha se ketrat nuk kapën asnjë foto pasi nuk arritën butonin e shkrepjeve në pjesën e përparme të kamerës.