Këngëtarja e njohur austrialiane Natalia Imbruglia është bërë nën për herë të parë në moshën 44 vjeqare. Ajo ka sjellë në jetë djalin Max Valentin.

Lajmin e gëzueshëm këngëtarja e ka ndarë me ndjekësit e saj në Instagram. Ajo ka publikuar një fotografi në të cilën mban dorën e djalit të lindur ndërsa poshtë fotografisë ka shkuar.

“Mirë se erdhe në jetë Max Valentin Imbruglia, Zemra më rrah”, ka shkruar këngëtarja.

Flower

Pas publikimit kanë pasur shumë urime nga kolegët e saj dhe adhuruesit.

Loading...