Keni problem me buburrecat dhe nuk dini si t’i zhdukni. Njëra ndër mënyrat që ta bëni shpejt dhe thjesht është me ndihmën e kanellës

Mendojmë që problemi me buburrecat kurrë nuk do të zhduket. Shfaqen më së shumti në kuzhinë dhe në oborr.

Hidhjani një sy dollapëve të kuzhinës dhe do të gjeni zgjidhjen se si buburrecave t’ua mbyllni derën përgjithmonë

Me problemin me mushkonjat me kalimin e kohës jemi mësuar, dhe me sukses luftojmë me ndihmën e kremrave dhe sprejeve të ndryshëm.

Nëse hidhni kanellë atje ku buburrecat hyjnë në shtëpi, andej më nuk do të kalojnë.

Mjafton që sipër tyre të qitni pak erëz të këtillë apo të bëni një linjë nga kanella në dysheme, atje ku buburrecat hyjnë në shtëpi.

Një shkopth kanelle do t’ju ndihmojë edhe t’i mbroni rrobat nga tenjat, që duhet ta fusni në qese, pastaj ta vendosni në mes të gjërave.

Jini të sigurt që më nuk do të kalojnë andej.