Kur para pak netësh ka dalë nga një restorant, të gjitha shikimet kanë qenë të drejtuara në drejtim të saj

Nuk gëzon famën pa arsye të femrës më të bukur të botës dhe të njërës nga femrat më me stil.

Ajo përfundimisht di se si të joshë shikimet. Është fotografuar në New York, duke dalë nga një restorant, ndërkaq shprehja e gëzueshme në fytyrën e saj flet në favor të asaj që ka filluar dhe që e ka mbijetuar…

Si duket divorci asaj gjithsesi i bën mirë, ndërkaq kohëve të fundit duket gjithnjë e më mirë.

Irina ka pasur të veshur fustan të kuq i cili në plan të parë nxjerr këmbët e saj të gjata.

Me gjithë prerjen e thellë e cila shumë pak ia lë imagjinatës, ajo ka arritur që në këtë kombinim të saj të duket shumë elegante.

Sandalet interesante në mënyrë fenomenale janë përshtatur me veshjen, si edhe palltoja e zezë të cilën në mënyrë të shkujdesur e ka qitur mbi supe.

Loading...