Instagram ka njoftuar sot një aplikacion të ri të pavarur të quajtur Threads i cili synon të bashkëveprojë më shumë me miqtë tuaj të ngushtë në Instagram. Ngjashëm me opsionin Close Friends ndërsa ndani Story tuaj në Instagram, tani mund të shtoni listën tuaj të miqve të ngushtë për të komunikuar ekskluzivisht me ta përmes aplikacionit ndërsa përdorni akoma mjetet krijuese të Instagram-it, si tekst, mesazhe foto / video dhe emoji.

Në blogun e tij në Instagram tha, “Threads do të lejojë përdoruesin të shtojë ose largojë me lehtësi njerëzit në dhe nga lista e miqve tuaj të ngushtë duke ju dhënë një inbox të përkushtuar të përbërë nga vetëm këta miq. Si parazgjedhje, aplikacioni Threads do të hap aparatin fotografik dhe do t’ju lejojë të krijoni shortcuts për njerëzit në listën e miqve tuaj të afërt. Nëse mendoni se kjo tingëllon e njohur, atëherë do të keni të drejtë, sepse pikërisht kështu funksionon Snapchat, por Instagram kurrë nuk ka qenë i turpshëm të kopjojë tiparet e rivalëve të tij në aplikacionet e tij.”

Loading...