Një 27-vjeçar pa një përdhunues që po i sulmonte gruan, dhe reagoi menjëherë duke i prerë penisin gjatë përplasjes.

Përdhunuesi Dimtri Iveçnko, 25 vjeç, në Ukrainë, e kishte tërhequr gruan e një 27-vjeçari te gëmushat e një lulishteje dhe po përpiqej ta përdhunonte.

Bashkëshorti shkoi menjëherë dhe e sulmoi dhunshëm, duke i prerë organin gjenital.

Të dy u morën në polici, dhe përdhunuesi do të rrezikojë 5 vite burg, ndërsa bashkëshorti 8.