Anwar Hadid sërish është komentuar për paraqitjen e fundit.

Dua Lipa dhe Anwar Hadid ditë më parë festuan ditëlindjen e Bella Hadid në Nju Jork.

Ata po qëndrojnë ende në Nju Jork teksa po shijojnë shëtitjet bashkë me njëri-tjetrin, por vëmendja është sërish tek stili i Anwar.

Loading...