Mbrëmë rreth orës 21 e 15 minuta, në rrugën regjionale që lidhën fshatrat e Gostivarit Vrapçisht dhe Debreshtë, pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme-Tetovë, kanë privuar nga liria personat G.M. (31) nga fshati Zdunjë, R.M. (44) dhe I.S. (23) të dy nga Tetova, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre dhe veturës së tyre, është gjatur marijuanë e cila është fotodokumentur dhe konfiskuar për ekspertizë.

Tre personat në fjalë janë mbajtur në Stacionin Policorë-Gostivar, për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, me ç’rast do të përgaditet edhe parashtresa adekuate.

Loading...