I thjeshtë, efektiv dhe klasik, ky fustan nga favoritet e modës të viteve nëntëdhjetë është kthyer ndër trendët më të dëshiruar të modës dhe e ka shndërruar në klasikë moderne me të cilin kurrë nuk do të gaboni

U rri shkëlqyeshëm të gjithë tipave të trupit, mirëpo varësisht nga shtesat e modës dhe këpucët të cilat i zgjidhni mund të bartet edhe në variante më të shkujdesura, por edhe në disa raste më solemne.

Po ju sjellim disa propozime se si mund t’i stilizoni gjatë ditëve më të ftohta:

Loading...