Kur mendojmë për Kanadanë, mendojmë për peizazhe të panumërta natyrore, një komb që jeton në gjelbërim dhe me respekt ndaj natyrës, male të mbuluar nga dëbora, metropol të shkëlqyeshëm dhe … shurupi i panjës mund të vijnë në mend!

Por ajo që nuk dini për Kanadanë është se është një vend unik i Amerikës së Veriut, plot kontradikta të jashtëzakonshme por edhe me kuriozitete të këndshme, të gjitha për tu zbuluar.

A jeni gati për këtë udhëtim emocionues në këtë tokë të paimitueshme?

Ne folëm për kontradikta, apo jo?Image

Një vend me një mijë … kontradikta!Image

Nuk ka rëndësi se si apo pse, por moti kanadez do të marrë keq gjithmonë!Image

Kanadezët janë mësuar edhe me kushtet më të pafavorshme të motit …Image

Kur bie breshër bie tamam.Image

Jo vetëm qentë shërbejnë si kafshë shtëpiake…Image

Kini durim, gradualisht doshkrihet …Image