Kafshët bëjnë gjërat më të çuditshme, dhe këto foto i vërtetojnë ato.

Nga kotele të bllokuara në objekte të ndryshme, deri te fjetja e përgjumur në pozicione qesharake, deri te qentë e ngjitur në shtylla, këto kafshë janë kapur në disa momente vërtet të veçanta:

Loading...