Kjo super makinë do të dalë në treg me rastin e 20 vjetorit të historisë së ekipit special të dizajnimit të kaminave të njohur si SVT, transmeton Shqip njoftimet.

Shelby GT500 është një makinë kabriolet sportive. Ajo ka një motor V8 me 650 kuaj fuqi.

Që prej vitit 1992, SVT ka prodhuar 210 000 makinë ku përfshihen modelet si Ford GT, Mustang Cobra R, SVT F-150 Lightning, F-150 SVT Raptor, Shelby GT500KR dhe Focus ST që pritet të dalë në treg së shpejti.

 

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...