Edhe i ati i Bojan Jovanovski – Boki 13, Mile Jovanvoski, u dyshuar në hetimin e zgjeruar për rastin “Haraçi’ tha se nuk ndjehet fajtor.

“Nuk ndjej asnjë faj dhe nuk kam marrë pjesë në takime për ndërtimin e shtëpive si pjesë e Lidhjes ndërkombëtare”.

Krahas Jvoanovskit sot në Gjykatën Penale ishte edhe Frosina Remenski, e cila gjithashtu u deklarua se nuk ndjehet fajtore.

T mobile In article [1]

Pritet që gjatë ditës së sotme, gjyqtar në procedurë paraprake nëse do të ndërmerr masa dhe çfarë masa do t’u caktojë katër të dyshuarve, Remenski, Jovanovski dhe asistentja e tij dhe Jasna Mandiq e cila gjatë ditë së djeshme u paraburgos.

Jovanovski, Remenski, Mandiq i ati i Jovanovskit dhe Karajovanova, sipas hetimit, janë të përfshirë në transferim të rreth 720.000 euro përmes dy firmave.